Salarisadministratie Geldermalsen

OAMKB Breda zorgt voor ondersteuning bij de loonadministratie. We brengen bijvoorbeeld de loonkosten in kaart en we geven advies over het verminderen van de administratieve werkzaamheden. Dit scheelt je meteen tijd én geld.

Loonadministratie brengt je overzicht

Bij de loonadministratie is het belangrijk dat je overzicht houdt. Daarom werken we in een online systeem waarin alle zaken nauwkeurig worden bijgehouden. Je hebt inzicht in de salarisstroken, de toeslagen en de belastingaangiften. In het online systeem kunnen we zelfs volledige HRM-dossiers bijhouden zodat je alle gegevens snel bij de hand hebt.

Salarisadministratie deels of geheel uitbesteden

Bij OAMKB Breda nemen we graag de complete administratie van je over. We zorgen ervoor dat het salaris op tijd wordt uitbetaald, en ook voor de belastingaangifte draaien we onze hand niet om. Heb je vragen over werknemersverzekeringen, CAO afspraken, ontslagvergoedingen of ziekteverzuim? De OAMKB professional kan je precies vertellen wat de regels zijn. Houd je liever zelf de touwtjes in handen? Dan kan dat natuurlijk ook. Dan bekijken we samen wat jij zelf kunt doen en welke zaken wij van je kunnen overnemen.

De diensten van OAMKB Breda besparen je veel tijd en moeite. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op of vraag direct een offerte aan.

 

 

Nu meer weten!