Online boekhouden voor 24/7 inzicht

Online boekhouden heeft tal van voordelen. Zo heb je alles overzichtelijk in één programma staan, en op elke locatie met internet heb je inzage in je gegevens. Je weet dus altijd en overal hoe de cijfers ervoor staan.

Online boekhouden op maat

Als klant van OAMKB Breda krijg je toegang tot de beste boekhoudprogramma's. We werken onder andere met Exact, Reeleezee, Twinfield en Yuki. Speciaal voor zzp'ers bieden we de boekhoudsoftware van Ficsus.nl aan. Al deze programma’s geven een helder overzicht van je financiën. Je ziet wat de inkomsten en uitgaven zijn, maar je kunt het programma ook gebruiken om facturen aan te maken of om openstaande rekeningen te betalen. Het is zelfs mogelijk om de software aan te passen aan je eigen wensen. Hierdoor creëer je optimale efficiëntie.

Online boekhouder in Breda

Onze boekhoudpakketten zijn zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het is zo ontwikkeld dat iedereen ermee kan werken, ook als je geen enkele boekhoudkundige ervaring hebt. Bij OAMKB Breda sta je er echter niet alleen voor. Onze online boekhouder is namelijk gewoon beschikbaar voor al je vragen. En als je dat wenst, nemen we zelfs een deel van de administratieve taken van je over. Voor deze dienst werken we met vaste tarieven. Je komt dus nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Wil je het online boekhouden zelf uitproberen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Online Accountants MKB werkt met de volgende boekhoudsoftware: