Juridische vraagstukken opgelost

De juridische wereld is behoorlijk complex. Er zijn zoveel wetten en regels dat je zelf vaak geen idee hebt waar je moet beginnen. Gelukkig heeft administratiekantoor Breda daar een goede oplossing voor. We werken namelijk samen met HBO Juristen. Deze juridische experts zijn gespecialiseerd in het ondernemerschap. Door deze samenwerking kunnen we je een echt totaalpakket aanbieden. Van financiële tot juridische hulpverlening: bij OAMKB Breda zit je goed.

Experts in bedrijfsconflicten

Veel ondernemers krijgen tijdens hun loopbaan te maken met juridische conflicten. Het kan gaan om een werknemer die het niet eens is met zijn ontslag, maar ook conflicten met leveranciers of zelfs met zakenpartners komen voor. En dan is het prettig dat er een specialist is die je precies kan vertellen wat je rechten zijn en hoe je het conflict kunt oplossen. HBO Juristen is die expert die graag aan je zijde staat.

Juridische helpdesk altijd bereikbaar

Bij juridische vragen en problemen kun je altijd eerst contact opnemen met de helpdesk. De juridische helpdesk wordt bemand door ervaren mensen die je gratis voorzien van advies. Misschien heb je hier al genoeg aan om het geschil met een werknemer of leverancier op te lossen. Bij meer complexe vragen verwijzen we je door naar de HBO Juristen. Zij nemen alle tijd om de zaak goed uit te zoeken. Voor het tot een samenwerking komt, word je op de hoogte gesteld van de geldende tarieven. Nadat de offerte is goedgekeurd gaan de HBO Juristen voor je aan de slag.

De HBO Juristen geven altijd betrouwbaar en praktisch advies. Dus heb je juridische hulp nodig? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 

Nu meer weten!