Bedrijfsadvies in Geldermalsen


OAMKB Breda staat je bij op administratief en fiscaal gebied. Maar je kunt ons ook inschakelen voor professioneel en onafhankelijk bedrijfsadvies. We helpen je bijvoorbeeld met zaken als:

Bedrijfsadviseur die je helpt met je ambities

Je bent misschien tevreden met wat je hebt. Het bedrijf loopt goed, en de klanten komen graag terug. Toch hebben veel ondernemers de ambitie om verder te groeien. Met de vakkundige bedrijfsbegeleiding van OAMKB gaat dat zeker lukken. Voor we je van gericht advies kunnen voorzien, verdiepen we ons goed in je bedrijf. Zo brengen we eerst de cijfers in kaart. Hoe staat het ervoor en wat kan er beter? Daarnaast gaat onze adviseur met de directie om tafel zitten om de doelen te bespreken. Dit vormt het uitgangspunt voor een nieuwe of aangepaste product- en marktstrategie. Maar dat is niet alles. Bij het bedrijfsadvies bieden we onze klanten namelijk graag een totaalpakket. Fiscaal advies, marketing, personeelszaken en de financiering: al deze zaken komen voorbij. Je bent klaar om je ambities waar te maken.

Professionele begeleiding van de onderneming

Je legt de toekomst van je bedrijf in handen van onze adviseur. Je wilt dus wel iemand die weet waar hij het over heeft. Daarom werken we bij OAMKB Breda voornamelijk met senior adviseurs die veel kennis en ervaring hebben. Zelfs de meest complexe vraagstukken op juridisch, financieel en fiscaal gebied zijn geen probleem. Onze adviseurs zien het juist als een uitdaging om tot de perfecte oplossing te komen.

Onze persoonlijke aanpak loont

Bij OAMKB Breda kiezen we voor een persoonlijke aanpak. Doordat onze adviseurs zich echt in een bedrijf verdiepen, kunnen ze passend bedrijfsadvies geven. Want wat voor een ander werkt, werkt misschien niet voor jou. Vanzelfsprekend brengen we het advies ook zo snel mogelijk in de praktijk. Onze consultants schakelen hiervoor een accountant, fiscaal adviseur, notaris of een advocaat in. Deze aanpak is zeer effectief.

Ben je benieuwd naar wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

 

 

Nu meer weten!